Slottikimara

Nykyisin nettikasinoilla on tarjolla niin monenlaisia slotteja että ainakin ensikertalaiselle slotin valinta saattaa tuottaa vaikeuksia. On hankala päättää mistä aloittaa kun tarjonta on niin valtaisa.

Tässä muutama vinkki slottimaailmaan:

Spectra

Spectra on loistopeli, jossa idea on selvä eikä sitä ole höystetty ylimääräisillä. Spectra on hyvin rakennettu peli, jossa on tarkoitus voittaa. Thunderkickin lanseeraama peli on värimaailmaltaan ja toteutukseltaan selkeän raikas. Pelimerkkeinä toimivat vanhoista hedelmäpeleistä tutut symbolit. Nopean kehityksen vastapainoksi moni kaipaa tuulahduksen menneiden aikojen maailmasta, retroilu yhdistettynä teknologiaan on loistoidea, joka toimii ainakin Spectrassa.

Nykyajan tuulahduksina ovat värinäefekti ja hyvä wild-ominaisuus. Wildin osuessa kohdalle pelaaja saa yhden ilmaiskierroksen ja samalla wild liikkuu yhden askeleen kohti pelin keskikenttää, kierroksen aikana pelaajan on mahdollisuus saada linjalle toinenkin wild, jolloin rulla pyörähtää taas ja wild liikkuu kohti keskikenttää. Peli toimii hienosti mobiililla ja tärinäefekti iskeytyy päälle wildista. Pelin palautusprosentit ovat kohdillaan joten Spectran pariin palaa mielellään useammankin kerran.

Queen of Gold

Slottipelit eivät olekaan enää pelkkiä hedelmiä ja kelloja kiekoilla. Ne sisältävät yleensä tarinan, hahmoja ja niihin liittyviä ominaisuuksia. Eläinhahmojen lisäksi suosittuja ovat historiaan liittyvät slotit, menneisyydestä saa kehiteltyä huikeita tarinoita kuten Queen of Gold, joka vie pelaajan mukanaan Egyptin kiehtovaan menneisyyteen.

Egyptin pyramidit, muumiot ja kulttuuri heräävät eloon slotin avulla. Pelin symbolit ovat tuttuja historiasta kuten faaraokoira, kleopatra ja pyramidi. Tarkoitus on edetä kuningattaren huoneeseen nappaamaan aarre, matkan varrella pelaajalla on mahdollisuus kahmia voittoja ja tuplata niitä lisätoimintojen avulla.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest kuuluu pelien aateliin sillä se on pysynyt pinnalla jo useita vuosia. Kyseisessä pelissä lanseerattiin ensimmäistä kertaa ns. avalance-ominaisuus, joka mullisti slottipelien grafiikan rullien osalta. Ominaisuudessa pyörivien rullien tilalle kehiteltiin putoavat symbolit, jonka myötä peliinkiin saatiin taas uutta jännitystä. Gonzo’s Quest on hyvä esimerkki siitä miten luodaan hieno peli, siinä yhdistyy mielenkiintoinen tarina, loistava uudenlainen grafiikka ja ominaisuudet, joiden ansiosta moni palaa pelin pariin yhä uudelleen.